tisdag 15 september 2015

Kan någon knuffa mig över tröskeln?

Ja ni vet den där som är så enorm när man ska ta tag i saker och starta. Nu gäller det Eldas, har varit mycket ett tag och tiden har runnit iväg. Nahjar blev halt och Cissi har inte kunnat hänga på. Bortförklaringar, bortförklaringar. Jag behöver en spark i ryggen så jag kommer igång.

Lika med promenaderna igen. Lyfta på rumpan bara lilla fröken.

Idag var jag hos tandis... igen. Får snart klippkort där. Idag fixade vi bara en lagning som ramlat ur och den var så nygjord så den var gratis. Hurra för det. På tisdag är sista... då ska den döda tanden dras och ångesten är total.

På torsdag ska bilen in på verkstad igen. Jag bytte ju lambasond i juli/aug nånting när motorlampan började lysa. Ja den lampan var släckt i 2-3 veckor typ *suck* Så ska kolla vad som nu är fel. Kanske en till lambasond? Kanske bara nån sladd som sattes i konstigt? Kanske nåt annat jävla fel. Jag har verkligen inte råd! Först massa tandläkare på x kr sen 1000 på hovis. Gah och nu bilen? Fattig som en jäkla kyrkråtta med andra ord. Jag hoppas, hoppas, hoppas det bara är en sladd. Eller kanske att nya lambasonden var defekt, det borde ju gå på garanti.

Ja i övrigt behöver jag en knuff i ryggen så jag kommer igång med livet igen.
Idag vägrade jag höst. Jag åt babytomater direkt från rabatten, jag slängde sopor enbart iförd foppatofflor och längre linne (utan att frysa) och jag har ätit potatis, sill, gräddfil och gräslök ur rabatten. Så de så!

Jag är sugen på tjejkväll/sällskapskväll. Spela lite spel, äta nåt gott, dricka en cider eller ett glas vin kanske. Det vore fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar