torsdag 19 maj 2011

Here we go, smekmånaden är över.... o svinkopporna anfaller

Ja den softa fina smekmånaden (eller 1.5 vecka) är över. Idag fick fröken jobba arslet av sig minsann. Först vara med AU redan halv 8 imorse för att ta upp ett ärende. Sen jobba över i 2 timmar, sittandes i telefon. Hej o hå.. Hade dessutom ett sjukt lyckat klientbesök under dagen.

Känns gött att vara i sadeln igen. Jag är väl inte van än så jag är hur trött som helst. min stackars hjärna dör ju varje dag, men det är ändå skönt. Jag trivs himla bra också. Visst är det saker man funderar över o sådär men att inte ha ont i magen varje morgon är himmelrike!

Men jag tror jag stressat mig till svinkoppor. Lagom äckligt.. haft det en gång förut mitt i en tentaperiod. Då satt de mitt på låret, nu har jag under båda brösten och på magen. Fick i alla fall läkartid imorgon så det var ju bra. Hoppas jag får antibiotika så de försvinner snart. Gått med småprickar några veckor och inte fattat vad det var men nu har det blossat upp rejält. Så jag smittar ju nu. Kanske borde ragga upp massa idiotkarlar o låta dom tafsa på tuttarna så de blir sjuka? Typiskt mig att skaffa barnsjukdomar för övrigt.

Så jahapp..hopp i säng kanske? Trött, tröttare....jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar