tisdag 17 september 2013

Dagen suger åsnepung.

Ungefär en sån bra dag har jag. Upp tidigt för att möta upp hovis då stallägaren är på utbildning. Ska inte klaga på tiden eftersom jag var med och bestämde den själv. Så strax efter 8 var jag i stallet och plockade in hästar tills hovis skulle komma kl 9.

Eldas totaldissade mig i hagen. Han skulle inte umgås med mig. Han gick undan när han såg mig. Jaha..kul att man är välkommen. Men när de andra fick klapp och gos kunde han inte hålla sig undan så han kom fram till slut. 
Maya och Lilleman såg däremot skitglada ut när jag kom och gick med så snällt så.

Eldas skoddes först. Förutom att låta hovis bära hela honom vid något tillfälle när han blev trött i benen så stod han som ett ljus. En riktig gentleman. 

Maya var mestadels snäll men tyckte det var otäckt att bli spikad i fötterna så vid ett tillfälle bara hängde hon sig i uppbindningen så båda grimskaften gick sönder, men grimman höll. Udda. Efter det höll jag i henne istället och då gick det bättre. Lite dåligt tålamod på slutet men vem får inte det?

Så gick vi snällt iväg till hagen igen. Maya lugnt och fint på släp bakom, Lilleman lite piggare ville gå framför. Tur man har långa armar ;)
Min kära hand misstogs för ett äpple också och fick ett litet nyp. Det var inte elakt eller så, bara en miss i siktet. 

Sen drog jag och hundarna till Karlskoga för att hämta upp min plånbok. Drog till OK för att tacka, köpte några triss-lotter och vann 0:-. Jag gav triss till personalen som tack för att de lämnat in plånboken... läser jag om miljonregn över Karlskoga de närmsta dagarna kommer jag lägga mig i fosterställning och gråta.

På väg hem blev Pixie dålig. Hon både kräktes och bajsade diarré bak i bilen. Yaay.. hyfsat luktfritt i alla fall. Så när vi kom hem drog jag ur mattorna bak och skurade av dom. 

Det var dagens äventyr och klockan är inte ens tre än. Jisses, kanske skulle bosätta mig i sängen resten av dagen?



I väntan på hovis.. så lipar man tydligen.
Maya provar skor
Mitt promenadsällskap idag. Så söta så!
Polisen i KGA
Och ett litet tjuvnyp 
Pixies kalas i bilen besparar jag er bilder på. Säg tack så mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar