tisdag 17 juli 2012

Det som händer i värmland..

Ja i fredags rullade det på hem till värmland. Jag mottogs med pizza och vitt vin av päronen. det är minsann lyx! Ja alltså, jag har letat och letat, men det finns ingen godare pizza i världen än en disco från värmland. Då får man ju passa på.

På lördag blev det kalas. Pappa och jag har fyllt år så vi hade tårtkalas med familjen plus mammas kusiner från Tyskland. Man blev lite trött i huvudet av att ena sekunden koncentrera sig på tyskan och stamma fram några halvtaskiga svar, för att i nästa stund härja med syrrans små troll. Ja o hundarna också, det märks att det tillkommit ett yrväder i klanen.

Direkt efter det drog jag och Pixie vidare på tjejfest. Zaxon fick lite lillasystersemester och stannade hos föräldrarna. Där hade han tydligen legat utslagen på golvet hela kvällen utan att ens lyfta huvudet. Jag och Pixie åkte på tjejkväll som sagt. Alltså visst är det märkligt.. mina nära vänner därhemma och jag ses max 1-2 gånger per år. Vi pratar inte i telefon utan det blir nåt hej på fejjan eller grattis sms när vi fyller år, men när vi ses då är det som om vi aldrig lämnat varandra. Vi bara plockar upp tråden. det blir aldrig stelt och konstigt. Då har jag ändå bott på annat håll i över 10 år nu. Det är fantastiskt, jag trivs med dom så himla bra!
Iallafall så grillade vi och drack lite vin. Vissa av oss kanske somnade redan innan 22, men vi andra höll låda på altanen några timmar till.

Söndag blev en slappardag. Tack vare att mamma matat mig med fläskkotlett och sallad mitt i natten så var jag noll bakis. Ingen dålig mage, ingen huvudvärk alls. Vi slappade och hyrde film på kvällen. Det blev Jägarna 2 och en spansk film som hette Julias ögon. Jägarna var grymt bra tyckte jag, även om man kopplade sanningen rätt snabbt.

Ja idag har jag också mest slappat. Jag och pappa hittade felet på min bil som svänger på röven mer än en överlycklig cockerspaniel. Det var några bussningar som ska bytas, mina däck står nämligen snett, de lutar i överkant liksom. Så pappa ska fixa det i veckan o samtidigt byta luft, bränsle-och oljefilter. Min bil kommer bli en redig ungdom sen =)

Nu är vi trötta. Zax ligger i köket och snarkar, Pix ligger på golvet nedanför soffan. Imorgon ska vi till travet med Jenny och sen rida älskade Deedoo igen.

Mycket text idag känner jag. Men sov gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar