måndag 17 juni 2013

Är det inte lite korkat att tipsa om saker man vill varna för?

Läste aftonbladets stora artiklar om risvin som finns i asiatiska affärer. De varnar om att det kan bli problem, ungdomar kan dricka osv. Sen låter de en vinexpert provsmaka. Jaha?
Hur många ungdomar har koll på att det finns matlagningsvin med alkohol som säljs i mataffärer? Jag hade ingen som helst aning innan AB så snällt informerade om detta. Dessutom var de snälla och lät en vingubbe provdricka så man vet att det inte är skitäckligt också.

Är det inte lite baklänges? Man oroar sig för fenomenet men tipsar samtidigt om det. Korkat!

Imorgon ska Jennys travstjärna starta i sitt första provlopp. Hoppas det går bra! Hon kommer säkert se ut som en jätte bredvid de andra, dels är hon 4 och många av de andra är bara 2 år och dels är hon en stor häst. Jag tänkte ta med kameran då jag inte räknar med att Jenny har sinnesnärvaro nog att fotografera.

På onsdag ska Pixie och alla katterna vaccineras. Det blir ju spännande.. kommer nog inte få med alla katter. De är ju ute en del under sommaren och kommer inte alltid in när jag vill. Men vi tar väl med de som är hemma för tillfället. Zaxon är redan vaccinerad och klar så han slipper.


1 kommentar:

  1. Jag tänkte precis samma sak om ABs artikel. Alltså 14% är ändå rätt mycket... Galet!

    SvaraRadera