måndag 26 juli 2010

snart dags för rockard =)

Shiet vilken fin dag jag haft idag.

Jag drog hem till Jenny och klappade marsvin runt lunch. Jag är helt kär! Steve o Tango är bedårande! Tyvärr är jag ju allergisk och jag kände mig lite krasslig i halsen ett tag efter jag gosat, men jag älskar marsvin ju! Jag får väl åka till Jenny o klappa fisarna.

Sen drog vi vidare på äventyr. Hämtade upp Hanna o Anchi som skulle tvätta Jennys bil. Hemma hos mig tvättade de bilen medan jag och Jenny blingade min diskmaskin (se nedan)
Efteråt drog vi till Virre. Jag o Jenny köpte "förlåt för att vi lurade upp dig på galen häst som slängde av dig" tårta. Det var mys!

O sen dags för stall. Gosade massor med kära pålle. Det var dags för tömkörning idag. Jag gjorde en liten hinderbana så fick Garre o Ralfis jobba lite. Garre var på tårna och inte helt fokuserad men det gick väl okej iallafall.

Tillbaka i stallet fick Ralfis dra skaklar igen. Vi gick på gräs och sen grus. Det lät duktigt mycket men det gick hur bra som helst! Så nästa gång ska vi prova gå med rockarden lite. Roligt om han blir inkörd snart! Då kan vi ut o härja sen.

Har jag sagt att jag avgudar den där hästen? Jag har honom lös på stallgången och han står så snällt. När han varit duktig när vi tömkör vill han ha gospaus. Jag kan släppa honom på ridbanan medan jag grejar med koner osv och han följer med som en liten hund och kikar vad jag gör. Han gör mig alldeles varm i hjärtat. Han är så snäll, rar och trygg. En riktig älskling! Behöver inte ha grimma ens när jag hämtar från hagen, han följer med så snällt ändå. Det känns som det inte finns något ont alls i den hästen och skulle han råka göra nåt så man får ont så skulle han säkert bli jätteledsen.

Imorgon kommer mami o kollar pålle. Får se om man kan lura upp henne hehe. Syster skulle komma men det gick inte så de kommer en helg framöver istället. Ja de borde passa på. En snällare häst hittar man bara inte. Skulle vilja ta med honom hem och bara kramas med honom i evigheter. Sista veckan med skritt nu förresten. Sen kan vi börja småtrava. Hoppas allt folk bestämmer vad de vill ha från börjes så vi kan beställa så han får sina boots snart.

Jaja.. ni får ha det gott! Längtar redan till ännu en dag i bumlingland imorgon. Ibland är livet bara så jävla bra =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar