torsdag 22 juli 2010

Att gråta tills man kräks

Ja det var ju en spännande upplevelse. Kräks man pga allt snor man sväljer eller pga anspänningen av att gråta..eller kanske pga den mördande huvudvärken man får när man tokgråter?
Hur som helst så HATAR jag att kräkas så man mår ju inte direkt bättre nu.

Inatt sov jag ca 30 minuter. Låg och kunde bara inte sova. Var helt slut på jobbet och säkerligen inte helt produktiv. Skulle ridit med Hanna o Linnea idag men pallade inte. Jag åkte ut och pussades med pållarna bara.
Dido o min pålle hade ju lite kärleksmys i hagen. Inte helt frivilligt förstås. Dido såg ut som en sur ättika ungefär. Han stod med öronen strukna bakåt när han kliade Ralfen o Ralfen stod o kliade Dido. Såg så mysigt ut så.

Mitt hem STINKER för övrigt vitlök igen. Håller på o gör en ny sats flugmedel till pållarna. Alltså det är så illa så ögonen tåras i köket. O jag har inte ens haft i äckeloljan ännu. Ska nog ställa ut den där flaskan.. o tömma soppåsen kanske.

Syster o syskonbarn kanske skulle komma o klappa pålle nästa vecka. Skojsigt!

Jag funderar på att skrota bloggen igen. Eller göra om den till en djur-o-bildblogg mer. Så dyker ni in här o den är borta så..ses vi väl nån annanstans i rymden.

Nattinatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar