tisdag 13 oktober 2009

Ullared del 2

Jag orkade inte riktigt skriva så mycket igår så.. Tack till V o hennes mamma som körde hela vägen när vissa andra snarkade i baksätet (ser himla oskyldig ut) o tack herr Jocke som tog ut Vovven på rastning!

Så vad blev shoppat? Ja massor.. lite sängkläder, sport-bhar, schabrak, reflexer, en fin Hello Kitty laptopdekoration (nödvändigt som fan) lite julklappar, underkläder, sovkläder, tokfina mysbrallor, 4 glas, kameraväska till systemkameran, kattsand (hah) en pärm med döskallar (återigen himla nödvändigt) diadem och massa mer smågrejer. Så nödvändiga saker så..

Så ja, det var en trevlig dag. Men folk där är fan galna. Kärringar som kör på en med shoppingvagnarna o folk som trängs som idioter. Varför liksom? Brinner det? Tror de att priset ska höjas om 2 minuter? Att de ska missa världens kap? Till slut vill man mest slå ner alla i närheten.. Men förutom det så är det ju trevligt. Hur faen lyckas man spendera 6 timmar i EN affär liksom? Helt galet. Jag o J tänkte gå in i porroutleten men vi orkade inte haha.. Kanske var lika bra.

Nu ska jag softa o snart sova tror jag. Tröttis..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar