onsdag 5 september 2012

Galna djurdagen

Nom nom nom

Idag har jag och djur inte riktigt funkat ihop känns det som. Först var elektrikern här. Min el har strulat och jordfelsbrytaren har slagit av så fort säkringarna till spisen varit på, även när spisen varit avstängd. Så ingen spis för mig alltså. Men elektrikern hittade felet idag. Det var en död råtta. Den hade tagit sig in i spisen där bak och lagt sig och dött så den kortslöt det hela. Lätt lagat alltså. 

Sen skulle jag klippa klorna på Pixie. Det är inte populärt men idag var det verkligen inte populärt och hon tog strid, det mumlades, morrades, peps och till slut bet hon mig. Då fick jag nog och fick förklara att vi inte behöver brottas, det går lättare om vi samarbetar. Pixie var så sur så hon till och med spottade ut sin godis. Hon har börjat mopsa lite på sistone. Typ om man stör henne när hon sover så knorrar hon och är helt missnöjd. Som en surtant. 

Hepp sen skulle pållarna ha mat. Jag orkade inte ta in hela högen så de fick i varsin hink ute. Det gick finfint tills Garre jagade bort Polly. När jag skulle återta Pollys hink från Garre vände han upp arslet och småslog. Sen vände han om, strök öronen bakåt och såg jättefarlig ut. Jag fick ge honom en klapp på bringan så kom han på sig själv och vad han höll på med. Vet inte om han inte kopplade vem han härjade med. Sen stod han bredvid Polly och tiggde men var snäll. Han äter ju snabbare än Pollan o får mindre mat så han blev väl otålig. Kung Deedoo fick dock vara ifred och när Garre försökte komma nära räckte det med onda ögat. Deedoo slickade sin skål kliniskt ren typ.

Ja det var djuren idag. Men Polly var ju snäll för en gångs skull. Idag var hon mobboffer så då dög det att gulla med mig. 

1 kommentar:

  1. Jo, vi har inte gett demmat i hagen i sommras utan alltid ställt in dem annars hade G inte fatt natt och fatt stryk, sa att han tog sig ton var nog snarare att han kom över mat och tänkte minsann inte lata nagon annan fa sno den fran honom. (det där med att polly far mer mat hade ocksa slagit mig... klart han vaktar om han far chansen).

    Dumma österrikiska tangentbord som inte har nagon A!

    SvaraRadera