tisdag 11 september 2012

Kärlek i en liten flaska

Nfu Oh 61
Så vackert nagellack så man nästan vill gråta. Det skimrar i regnbågens alla färger och är starkt silvrigt däremellan. Gråta ville man för övrigt när man målade på det också. Minsta klantighet så blev det en stor tom fläck som inte var helt enkel att laga. Åhhh vad fint! Det här märket är ovanligt i Sverige och dyyyrt, jag hittade det i en estnisk onlineshop. Lite skeptiskt var man ju, men det kom hem helt och fint. Ja alla gjorde det, tog hem mer än en färg. Det fick bli månadens unna sig själv, nagellack.

Igår kväll kom Ligist in med bara ett öppet öga, eller i natt ska jag väl säga. Han ville inte alls öppna det andra. Jag kollade och såg inget blod, inget slem, ingenting men han vägrade öppna. När jag tvingade upp ögat var den där skyddande hinnan kvar och täckte hela ögat, ni vet den som kommer fram när dom sover. Till slut öppnade den också och då ville kissen inte vara med längre.
Happ, vad gör man? Jo jag gav honom ett kallt ögonbad. Ögonsköljet var ifall han fått in skit i ögat, det kalla var ifall han fått en smäll och bara svullnat igen.
Nu är det ju inte bara att ta katten till närmsta kran och hålla ögat under vatten. Nej, jag fick ta kissen till närmsta kran, hålla ett stadigt grepp i nackskinnet, halvligga på honom och försöka träffa ögat med vattnet. Det är i såna stunder jag önskar att jag inte bodde själv, då när man behöver tio armar snarare än två.
Jaja, efter att kissens hela huvud var genomblött, halva köket var som en sjö och jag var lika blöt som katten så bestämde jag att det fick räcka.
Imorse gick jag sen fram till Ligist där han sov, klappade lite på honom och möttes av två öppna ögon. Teamwork!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar