tisdag 9 oktober 2012

Deedoo hos fysioterapeuten

Då Deedoo har varit väldans stel i höger sida och skjutit sadeln snett bestämde vi att han skulle få träffa en kotknackare. Idag var det dags och vi stoppade in herrn i transporten med destination Eskilstuna. Deedoo som är tålamodet själv (not) försökte bryta sig ur transporten några gånger men det gick bra.

Väl framme var det en exhalterad herre som nästan drog omkull mig nerför rampen innan jag fick hejd på honom. Han gick förnöjt och spanade in omgivningarna tills vi kom fram till stallet. I stallet fanns redan andra kunder så Deedoo fick stå i box och vänta en stund. Det var tydligen rätt spännande och han höll koll på världen.

När det var hans tur gick K igenom hans kropp, klämde o kände. Han kände ganska snart att ett par tornutskott låg fel. Han var märkbart ojämt spänd i musklerna. Han var också gallig i ett bakknä. Så Deedoo fick lite akupunktur i 10-15 minuter, sen bankades tornutskotten på plats så var det klart. Vi blev hemskickade med ordination att linimenta knät varannan dag, bara skritt nu första tiden sen återbesök om ca 3-4 veckor.

Så nu får vi se om det blir någon skillnad på herrn. Jag frågade om K kanske kunde knacka lite i huvudet så Deedoo blev mer charmig, men han gjorde inte det. Konstigt..

Bilder!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar