tisdag 12 april 2016

Eländiga tratten fortsätter

Charlie är inte alls nöjd över sin nya tratt. Men igår kom han ur den i ett obevakat ögonblick och hade då varit på och dragit i stygnen. Det såg inte så kul ut längst ut, men idag ser det bättre ut. Skönt det! Men det blir tratt tag till alltså.
Han slipper den ute, det är nog skönt. Inne ligger han mest och blänger tills han hör att det är nåt ätbart på gång.
Förut blev vi rejält osams också. Jag måste tvätta området där han gnagt lite. Jag rör det inte, häller på klorhexidin. Tydligen dör Charlisar av sån behandling. Så när jag skulle lyfta upp honom visade han alla tänder och avgrundsvrålade. Han var inte långt ifrån att hugga. Ja han har ont men så får man fasen inte göra. Så jag blev arg tillbaka och sen dess har han inte gjort nåt.

Idag fick vi hans gå fint sele.
Ska bli spännande att se om den funkar. Nu närmsta dagarna är det bara små kissrundor på gården som gäller så då orkar jag inte bråka med honom, men sen så. 

Annars då? Jo vår! Jag har öppnat fönstret i sovrummet och idag hade jag ytterdörren öppen ett par timmar. Så skönt! Jag har också lodat runt i bara kjol ute (ja med fleecetröja ovantill, men ändå) Blir härligt med lite vår. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar